Recomandări de evenimente pentru o zi de miercuri cu 29 de grade în termometru

evenimente55
Foto: Clarisse Meyer

O zi de vară obișnuită este obișnuită atât timp cât o lăsăm să fie așa. Și cum sunt zile numărate până ne întoarcem la școală sau universitate, #diez vă propune să vă diversificați activitățile și să mergeți la un eveniment dintre cele recomandate mai jos.

#1. Seminar Nr.5 – Conflictele interioare şi efectul umbrei

Ștefan Popov te invită la un seminar despre conflictele interioare. Intrarea la eveniment este gratuită. Acesta are loc la Centrul Ascending și începe la ora 18:00. Detaliile pot fi urmărite aici.

 

#2. U21 / Moldova – Cipru

Pe 9 august, echipa națională de tineret a Moldovei va disputa un meci amical cu selecționata similară a Ciprului. Partida are loc în cadrul pregătirilor pentru preliminariile Campionatului European de Tineret din 2019.

Meciul se va disputa pe stadionul Zimbru din Chișinău, cu începere de la ora 19:00. INTRAREA ESTE GRATUITĂ.

În cadrul preliminarilor Campionatului European, selecționata U-21 a Moldovei va juca în grupă alături de naționalele similare ale Cehiei, Croației, Greciei, Belarusului și San Marino. Următorul meci din cadrul preliminariilor CE, echipa antrenată de Dănuţ Stelian Oprea o va susţine pe 31 august, acasă contra Croaţiei.

 

#3. Meet the Artist: Barbara Caveng

Vino s-o cunoști pe Barbara Caveng. Este o artistă care crează proiecte vizuale de artă participativă și intervenții sociale. Locuiește și lucrează în Berlin și altundeva. Printre proiectele artistei se numără și KUNSTASYL – o inițiativă a mai multor artiști, minți creative și solicitanții de azil din Berlin. Ei creează concepte și strategii, folosind arta ca un catalizator pentru a cuceri spațiul social, politic și artistic. Detalii despre artistă și eveniment poți afla aici.

 

#4. Film la Patria: Dunkirk

Povestea filmului Dunkirk surprinde trupele britanice şi ale aliaţilor înconjurate de inamici pe plaja franceză şi forţate să facă faţă unui asalt aproape imposibil de rezistat.

Filmul reuneşte o distribuţie impresionantă din care fac parte actorii Tom Hardy („Mad Max: Drumul furiei”), Mark Rylance, Kenneth Branagh, Cillian Murphy şi debutantul Fionn Whitehead. Filmul este produs de Christopher Nolan şi Emma Thomas, iar Jake Myers este producător executiv.

Urmărește orarul filmului pe patria.md.

 

#5. Film la Patria: The Dark Tower

O nouă dimensiune a imaginației ni se deschide odată cu lansarea aventurii SF „The Dark Tower” – prima ecranizare a operei omonime semnate de celebrul scriitor Stephen King. Captiv într-un peisaj deșertic dintr-un dezolant univers paralel, ultimul pistolar, Roland Deschain (Idris Elba), duce o nesfârșită luptă cu Walter O’Dim alias „Omul în negru” (Matthew McConaughey). Acesta urmărește să distrugă Turnul întunecat, elementul-cheie care menține Universul laolaltă, iar singurul care-l poate împiedica este Roland. Binele și răul se înfruntă pentru ultima dată, într-o confruntare de al cărei deznodământ depinde soarta întregii lumi. Regia filmului îi aparține lui Nikolaj Arcel, iar scenariul este realizat de acesta si Akiva Goldsman, Jeff Pinkner și Anders Thomas Jensen, după romanele lui Stephen King.

Urmărește orarul filmului pe patria.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente