Barcelona dă o nouă lovitură pe piața transferurilor; Pe cine dă banii primiți pe Neymar

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

După ce și-a asigurat serviciile lui Coutinho pentru o sumă de 90 de milioane de euro, care poate crește până la 120 de milioane în funcție de performanțe, Barcelona este aproape de a da o nouă lovitură pe piața transferurilor.

După cum scrie cotidianul catalan El Mundo Deportivo, o delegaţie a Barcei se află de marţi la Dortmund pentru a discuta cu conducerea Borussiei transferul atacantului francez în vârstă de 20 de ani, Ousmane Dembele, care este o prioritate a clubului catalan pentru a-l înlocui pe brazilianul Neymar, transferat la Paris Saint-Germain pentru 222 milioane euro.

După cum declara sâmbătă Dembele, el îşi doreşte să se transfere la clubul catalan cu care a ajuns deja la un acord contractual.

Obiectivul celor două părţi este de a ajunge la un acord cu Borussia a cărei reticenţă în a accepta acest transfer nu poate fi eliminată decât cu o indemnizaţie de transfer mai mare de 100 milioane euro pentru un jucător aflat sub contract până în 2021.

Ousmane Dembele se află la Dortmund de anul trecut, atunci când mijlocașul a fost transferat de la Rennes pentru 15 milioane de euro. Fotbalistul francez mai are patru ani de contract cu Borussia, pentru care a jucat 49 de meciuri şi a marcat zece goluri sezonul trecut, în toate competiţiile.

Jucătorul de 20 de ani a avut un sezon excelent la Dortmund: el a reuşit să marcheze 6 goluri şi să ofere 12 pase decisive în Budesliga. De asemenea, are 2 goluri şi 6 assist-uri în Champions League şi alte două reuşite în Cupa Germaniei.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...