Funcţie de director, vacantă de mai multe luni. Ministerul Economiei prelungeşte, din nou, termenul de participare la concurs

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Ministerul Economiei și Infrastructurii este, în continuare, în căurarea unui director pentru Zona Antreprenoriatului Liber – Parcul de Producție „Valkaneș” din UTA Găgăuzia. Asta după ce, în urma anunţării concursului încă la finele lunii iunie, funcţia a rămas neocupată. Astfel, termenul limită de depunere a documentelor pentru ocuparea funcției de administrator principal al ZAL PP „Valkaneș” a fost prelungit până la data de 15 septembrie.

Documentele de participare la concurs pentru ocuparea funcției de administrator principal al ZAL PP „Valkaneș” pot fi expediate prin e-mail: [email protected] sau depuse la Guvern, pe adresa: mun. Chişinău, Piaţa Marii Adunării Naţionale, 1 (bir.235, persoana de contact Liliana Mamaliga).

Relaţii la nr. de tel.: + 373 22 250-621

Vedeţi şi: Ministerul Economiei anunţă concurs pentru funcţiile vacande de administrator al ZEL „Ungheni-Business” şi ZAL „Valkanaş”

Documentele adiționale ce țin de organizarea concursului pentru ocuparea funcției de administrator principal al ZAL PP „Valkaneș” sunt plasate pe pagina web a Ministerului Economiei la rubrica „posturi vacante”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...