Aroganțe marca Mourinho înainte de Supercupa Europei: Înainte de a veni eu nu jucau nici sferturi

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Real Madrid și Manchester United vor juca în această seară în Supercupa Europei, iar Jose Mourinho a vorbit despre perioada în care antrena madrilenii.

E prima oară când Mourinho o întâlnește pe Real Madrid într-un meci oficial de când a plecat de pe Santiago Bernabeu. Înainte de era Real, portughezul nu îi învinsese niciodată pe galactici, în patru meciuri, ca antrenor al lui Porto.

„Diferența este că atunci când am venit eu, Real Madrid nu era nici măcar cap de serie în Liga Campionilor, nici măcar cap de serie. Era o echipă care, în ciuda istoriei sale incredibile, nu trecea nici măcar de sferturile de finală. Jucătorii cei mai importanți nu prinseseră niciodată un sfert de finală în Liga Campionilor.

Iar când am plecat eu, Real devenise o echipă care jucase trei semifinale consecutive de Ligă, era cap de serie, fusese campioană în Spania, câștigase meciuri atât acasă, cât și în deplasare. Am plecat liniștit, pentru că am dat totul și nu mai aveam nimic de oferit. Am dat totul, așa cum nu am mai făcut-o nicăieri. Pot să spun că la Real Madrid am dat mai mult decât am dat vreodată” , a declarat managerul lui Manchester United, Jose Mourinho.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...