Topul celor mai frumoase femei din lume în 2017: Angelina Jolie a fost detronată

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Au fost alese cele mai frumoase femei din lume. Publicaţia online stylecraze.com a realizat un top care reuneşte celebrităţi din diverse domenii.

Actriţa care a studiat la Oxford şi s-a făcut remarcată în seria de filme Harry Potter, nimeni alta decât Emma Watson, figurează pe locul 10.

Locul 9 este ocupat de Gal Gadot, o fostă Miss Israel. Gal a jucat alături de Vin Diesel şi Paul Walker în Fast & Furious.

Pe locul 8 se situează tot o fostă Miss, Priyanka Chopra. Tânăra are un succes fenomenal la Bollywood.

Beyonce ocupă primele locuri în topurile muzicale, dar cea de-a şaptea poziţie în clasamentul frumuseţii.

Locul 6 este deţinut de Aishwarya Rai Bachchan. Indianca este cea mai prolifică şi cea mai bine plătită actriţă de la Bollywood.

Lisa Haydon s-a făcut remarcată ca model şi designer. De această dată ocupă locul 5.

Angelina Jolie rămâne cea mai bine plătită actriţă de la Hollywood, dar , la capitolul frumuseţe, e detronată de alte celebrităţi. Fosta soţie a lui Brad Pitt deţine doar locul 4.

Senzuala actriţă din Gossip Girl, Blake Lively, prinde tot la multe roluri la Hollywood, iar aici se face remarcată pe cea de a treia poziţie.

Scarlett Johansson ţinteşte locul 2, dar rămâne pentru mulţi cea mai sexy femeie în viaţă.

Cea mai frumoasă femeie din lume în 2017 este Deepika Padukone. Tânăra are o poveste impresionantă. S-a născut în Danemarca, dar este de origine din tribul Mangalore. Astăzi joacă în filme indiene.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...