(foto) Doina Russu este tânăra care va reprezenta Moldova la concursul „Princess of the World 2017”

doina1
Foto: Photo/Retouch: Vladimir Dumbrava

Anul acesta, concursul Miss Princess Of the World va fi organizat la Praga, în perioada 27 septembrie-7 octombrie 2017. Reprezentante din 40 de țări, selectate în baza mai multor criterii de frumusețe de către un juriu riguros, vor concura pentru a demonstra că doar una dintre ele este cea mai bună și merită pe deplin titlul de onoare. Doina Russu este tânăra care va reprezenta Moldova la concurs.

Tânăra a trecut de etapa preselecțiilor și a fost aleasă pentru a-și etala calitățile pe podium. Doina are 23 de ani și este de profesie model, ea și-a făcut o carieră de succes în domeniul modelingului peste Prut, în România, scrie unica.md.

Tânăra susține că practicarea cu regularitate a sportului este ceea ce o ajută să afișeze o imagine impecabilă și crede cu tărie că frumusețea este un lucru care poate fi dobândit și merită întreținut.

Doina face parte din echipa de success a agenței de modeling First Models. Ea a fost descoperită acum 4 ani, în timpul unui casting național. Încrezătoare în atuurile sale fizice și cu dorința de a ieși învingătoare, Doina va lupta pentru titlul Miss Princess Of the World!

Photo/Retouch: Vladimir Dumbrava
Photo/Retouch: Vladimir Dumbrava
Photo/Retouch: Vladimir Dumbrava
Photo/Retouch: Vladimir Dumbrava
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente