Cum a fost convins Daniel Craig să reia rolul lui James Bond pentru încă două filme

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Actorul Daniel Craig va relua rolul agentului 007 pentru încă două filme din seria „James Bond”, după ce a ajuns la un acord cu producătoarea Barbara Broccoli, potrivit unei surse anonime apropiate producţiei, informează The Sun.

Potrivit sursei citate de cei de la The Sun, Daniel Craig va interpreta rolul spionului în cel de-al 25-lea film din seria „James Bond”, care va avea premiera în 2019 şi într-un alt film, care îi va urma acestuia. Deşi nu au fost dezvăluite detalii despre acţiunea din următorul film al seriei „James Bond”, ultimul film în care Daniel Craig îl va interpreta pe spion va fi o readaptare a lungmetrajului „În slujba Majestăţii Sale/ On Her Majesty’s Secret Service” (1969).

„S-a discutat mult despre actorul care să îl interpreteze pe Bond în următorul film, dar Barbara a reuşit să îşi convingă pe Daniel să mai colaboreze pentru două filme. El este iubit de public la nivel mondial şi a generat o adevărată reînviere a filmelor în box office, aşa că şefii ştiau că nu îl pot pierde încă”, a spus sursa pentru The Sun.

„Scenariul este aproape gata pentru cel de-al 25-lea film al francizei, intitulat provizoriu «Shatterhand» şi programat să fie realizat în noiembrie 2019, aşa că nu era timp de pierdut pentru a îl convinge pe Daniel să interpreteze rolul. Ideea de a ne întoarce la «On Her Majesty’s Secret Service» pentru cel de-al 26-lea film este foarte interesantă. Filmul îl prezintă pe James căsătorindu-se, iar soţia lui este ucisă. Aşa că ar fi un mod grozav de a încheia domnia sa ca 007”, a adăugat sursa.

Potrivit The Sun, Daniel Craig ar fi acceptat să îşi reia rolul după plecarea regizorului Sam Mendes – cei doi având „diferenţe de ordin creativ” semnificative pe platoul de filmare.

Studiourile Eon Productions şi MGM au transmis anterior că cel de-al 25-lea film cu James Bond va avea premiera în cinematografele din SUA pe 8 noiembrie 2019, după o premieră care va avea loc puţin mai devreme în Marea Britanie. Producătorii nu au anunţat titlul filmului, distribuţia sau alte detalii despre peliculă.

Actorul britanic Daniel Craig a interpretat rolul James Bond în ultimele patru filme, inclusiv în „Skyfall” (2012) şi „Spectre” (2015), care a avut încasări de aproximativ 880 de milioane de dolari în box office, la nivel mondial, potrivit site-ului boxofficemojo.com.

În 2015, Daniel Craig a spus că mai degrabă şi-ar reteza încheieturile decât să mai joace rolul James Bond. Însă, cu o lună înainte de această declaraţie, actorul a spus că va interpreta rolul atât timp cât va fi capabil din punct de vedere fizic, potrivit The Guardian.

Între timp, actori precum Idris Elba, Tom Hiddleston şi Tom Hardy au fost numiţi drept potenţiali candidaţi pentru rolul agentului 007.

De asemenea, actorul Orlando Bloom a dezvăluit într-un interviu pentru BBC, în luna mai, că îşi doreşte să îl interpreteze pe celebrul agent 007 şi este convins că dacă va primi acest rol va putea să personifice pe marile ecrane „un James Bond foarte englez”.

Scenariul pentru noul film cu James Bond va fi semnat de Neal Purvis şi Robert Wade, care au semnat şi scenariile pentru cele mai recente patru filme ale francizei.

Franciza „James Bond”, inspirată din romanele scrise de Ian Fleming, conţine 24 de filme, care au generat împreună încasări de peste 7 miliarde de dolari pe plan internaţional. De-a lungul anilor, rolul James Bond a fost interpretat de mai mulţi actori, precum Sean Connery, Roger Moore şi Pierce Brosnan.

Rolul principal din cele mai recente patru filme ale francizei „James Bond” a fost interpretat de actorul britanic Daniel Craig, care l-a jucat pe agentul 007 în lungmetrajele „Casino Royale” (2006), „007: Partea lui de consolare/ Quantum of Solace” (2008), „007: Coordonata Skyfall/ Skyfall” (2012) şi ”Spectre” (2015).

În acest an, presa britanică a anunţat că Daniel Craig, care are la activ un total de peste 4.000 de zile de când a preluat rolul James Bond, l-a depăşit pe Pierce Brosnan şi a urcat pe locul al doilea în topul longevităţii asociate interpretării acestui personaj. Pe primul loc se află Roger Moore cu 5.118 de zile petrecute în pielea agentului 007, pe care l-a interpretat în şapte filme.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...