Recomandări de evenimente la care să mergi în această zi de marți, 8 august

evenimente68
Foto: Adriana Velásquez

Dacă ieri am urmărit eclipsa de lună cu sufletul la gură, astăzi este timpul să coborâm cu picioarele pe pământ și să căutăm evenimente interesante prin oraș. #diez vine cu câteva recomandări.

#1. Moara de pe deal / Мельница на холме

Marți, de la 11.15, ești invitat să faci o moară colorată dacă te mai simți copil. Materiale folosite: carton color, plastilina. Preţul activităţii este de 60 lei, în preţ sunt incluse şi materialele. Aici poți vedea detalii.

 

#2. Gheorghe Stratan, naratorul-surpriză de poveşti în versuri

La Clubul „Impresii din viață și cărți” îl puteți cunoaște pe Gheorghe Stratan, scriitorul și naratorul de povești din Molești. Originar din satul pitoresc – Răciula, Călărași, poetul Gheorghe Stratan s-a afirmat prin cunostinte, muncă și abnegație, în localitatea unde a creat și o frumoasă familie – Molești, r. Ialoveni. Tată a doi copii, a devenit și bunel, recent.. Este consilier la Primăria Molești, după decenii de activitate în calitate de economist-șef al fostei gospodării agricole comunale. Absolvent al Colegiului de Construcții din orașul Hâncesti, a continuat studiile la Universitatea Agrară de Stat din Moldova. Evenimentul începe la ora 14.00 și are loc la B. P. Hasdeu. Aflați aici detalii.

 

#3. Ședința Top Toastmasters din 08.08.2017

Ești așteptat la cea de-a #100 întâlnire a clubului Top Toastmasters Club (Chișinău) din data de 08 august 2017.

Vei avea parte de o ședință specială, vei putea să înveți într-un mediu de învăţare pozitiv şi de suport reciproc, unde vei avea oportunitatea de a-ţi dezvolta abilităţile de comunicare şi de leadership. Toate acestea ducând la creşterea încrederii în sine şi la dezvoltarea personală şi profesională, iar la final îți vei delecta papilele gustative cu cea mai bună înghețată din Chișinău.

Agenda cuprinde trei mari etape:
1. Sesiune de Discursuri pregătite
2. Sesiune de Evaluări ale discursurilor pregătite
3. Sesiune de Improvizări

Evenimentul începe la ora 19.00 și are loc la Biblioteca Publică de Drept. Urmărește evenimentul pe Facebook pentru a afla detaliile.

 

#4. American Beauty

La American Language Center se proiectează filmul „American Beauty”. Vino cu prietenii să urmăriți și apoi să discutați impresiile și temele centrale ale filmului. Proiecția începe la ora 19.00. Urmăriți evenimentul și pe pagina de Facebook.

 

#5. Film la Patria: Dunkirk 

Povestea filmului Dunkirk surprinde trupele britanice şi ale aliaţilor înconjurate de inamici pe plaja franceză şi forţate să facă faţă unui asalt aproape imposibil de rezistat.

Filmul reuneşte o distribuţie impresionantă din care fac parte actorii Tom Hardy („Mad Max: Drumul furiei”), Mark Rylance, Kenneth Branagh, Cillian Murphy şi debutantul Fionn Whitehead. Filmul este produs de Christopher Nolan şi Emma Thomas, iar Jake Myers este producător executiv.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente