18:00:29 25.04.2024
Stiri

FOTO // Serena Williams a pozat în lenjerie cu puțin înainte să nască

Monden 07.08.2017 20:21 Vizualizări2969 Autor: Ziarul National
FOTO // Serena Williams a pozat în lenjerie cu puțin înainte să nască The Indian Express


Serena Williams a pozat în lenjerie într-un pictorial realizat pentru revista Stellar Magazine. Celebra jucătoare de tenis, care se apropie de naștere și-a arătat burtica în stare avansată și a vorbit despre drepturile femeilor, dar și despre ce înseamnă pentru ea să devină mamă.

Serena, însărcinată în opt luni cu logodnicul ei, Alexis Ohanian, a vorbit despre cât de emoționată este cu privire la venirea pe lume a primului său copil. ”Nu cred că vizionarea videoclipurilor despre naștere ajută. Dimpotrivă, cred că doar înrăutățește situația. Atunci când ai un copil, nimic nu este garantat”, a spus cea mai mică dintre surorile Williams.

În ciuda faptului că de-a lungul celor 35 de ani ai săi, Serena a dovedit că nimic nu este prea greu pentru ea, fie că a trebuit să supraviețuiască unui embolism pulmonar, să danseze într-un clip al lui Beyonce, să construiască un adevărat imperiu financiar sau să câștige un Grand Slam însărcinată, fostul număr 1 mondial se arată vulnerabilă și emoționată în fața nașterii. „Am atât de mult respect față de atâtea femei care au dat naștere. aAcum sunt pe cale să devin o femeie adevărată. Va fi ceva incredibil de impresionant prin care voi trece”, a mărturisit sportiva.

Pentru ședința foto, Serena a purtat un sutien negru Berlei și un halat alb de baie pentru unele dintre fotografii sau unul roz din mătase pentru altele, inclusiv pentru fotografia care a fost folosită pe copertă.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md