Jaf cu ghinion: Un tânăr de 19 ani a amenințat vânzătoarea unui magazin cu un pistol, dar a fost reținut

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un tânăr de 19 ani, locuitor al raionului Ceadâr-Lunga a fost reținut, fiind suspectat de tâlhărie. La momentul actual, suspectul este arestat pentru 30 de zile. Acesta riscă închisoare de până la 10 ani.

Reținerea a avut loc după ce în cadrul Inspectoratului de poliție Ceadâr – Lunga a parvenit o sesizare din partea unui proprietar al unui magazin alimentar. Acesta, a povestit polițiștilor precum că în seara zilei de 23 iulie curent, o persoană necunoscută, deghizată și înarmată cu un pistol de model neidentificat a pătruns în magazinul alimentar, unde a amenințat cu pistolul vânzătoarea și a solicitat mijloacele financiare.

Vânzătoarea a refuzat să transmită banii, solicitând ajutor prin intermediul telefonului mobil, ulterior, suspectul a fugit de la locul comiterii infracțiunii, nefinisând acțiunile sale criminale.

În urma investigațiilor efectuate, oamenii legii au identificat și reținut autorul infracțiunii. Suspectul, s-a dovedit a fi un locuitor a raionului Ceadâr – Lunga, neangajat în câmpul muncii. Acesta își recunoaște vina.

Urmare a perchezițiilor efectuate, a fost depistată o armă și hainele cu care a fost îmbrăcat suspectul în timpul infracțiunii.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală. Dacă tânărul va fi găsit vinovat, acesta riscă o pedeapsă de la 8 la 10 ani privațiune de libertate.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...