Colecțiile a șase creatori de modă din Moldova vor putea fi văzute în magazinele mai multor țări din UE

stand national 3
Foto: miepo.md

Șase companii moldovenești care au participat la una dintre cele mai mari expoziții din Marea Britanie în domeniul modei și designului vestimentar – „Pure London”, au revenit în țară cu 18 contracte semnate. Acestea își vor comercializa produselor pe piețele Marii Britanii, Spanei, Irlandei, Canadei, Belgiei.

Este vorba despre colecțiile a șase creatori de modă – „Georgette”, „EHO”, „Julia Allert”, „Nikita Rinadi”, „Cocsinelle” și „Ana Popova” care și-au expus produsele la două standuri, unul pentru îmbrăcăminte și altul pentru accesorii. Produsele au obținut atât aprecierea comercianților, designerilor și experților, cât și a presei. La finele expoziției, marca autohtonă de îmbrăcăminte pentru femei „Julia Allert” a intrat în Top 10 branduri care a atras atenția la Pure London Trade Show conform publicației www.actuastyl.com

Pure London este una dintre cele mai mari expoziții din Marea Britanie în domeniul modei și designului vestimentar, care se desfășoară de 2 ori pe an. La editia curentă, care a avut loc în perioada 23-25 iulie 2017, au fost expuse circa 700 branduri de imbrăcăminte pentru femei și bărbați, încălțăminte și accesorii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente