Câți bani mai are de cheltuit PSG? Ar fi aproape de a-l aduce și pe Mbappe

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Paris Saint-Germain nu are de gând să se oprească, după ce l-a transferat pe Neymar de la FC Barcelona. Surse apropiate de club susțin că vicecampioana Franței are un acord cu Kylian Mbappe și urmează să facă o ofertă pentru tânărul star al lui AS Monaco.

Potrivit Paris United, viitorul atacantului de 18 ani ar putea fi decis în următoarele zece zile. În cazul în care părțile nu se vor înțelege, Mbappe va continua, cel mai probabil la AS Monaco.

Trebuie spus însă că șansele ca jucătorul să ajungă la PSG par a fi mult mai mari decât cele ca el să plece la Real Madrid. Paris United susține că Mbappe a semnat un nou contract cu Nike, iar una dintre clauze prevede ca el să ajungă la unul dintre cluburile de primă categorie îmbrăcate de producătorul american de echipament sportiv.

Conform sursei citate, acele cluburi din categoria A, care au parteneriat cu Nike, sunt PSG, Manchester City, FC Barcelona și Chelsea.

Americanii de la Nike și-ar fi propus ca, înaintea Cupei Mondiale de anul viitor, să aibă parteneriate cu Edinson Cavani (posibil ambasador pentru America de Sud, cu excepția Braziliei), Marco Verratti, Kylian Mbappe și, evident, Neymar, iar aceștia să evolueze pentru echipele pe care ei le îmbracă, lucru care se întâmplă și în prezent – primii trei joacă la PSG, în timp ce ultimul, la Monaco.

Acesta pare a fi și motivul pentru care Mbappe are șanse mici să ajungă la Real Madrid, echipă echipată de Adidas.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...