Veste rea în lumea muzicii: Chitaristul de la The Rolling Stones a fost diagnosticat cu cancer

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Rockerul Ronnie Wood, chitaristul trupei The Rolling Stones, a fost diagnosticat cu cancer la plămâni în urmă cu trei luni, iar artistul a exprimat că se simte norocos că boala nu s-a răspândit, informează contactmusic.net.

Membrul formaţiei The Rolling Stones a dezvăluit că boala a fost depistată în timpul unei examinări medicale de rutină efectuată de doctorul trupei, Richard Dawood.

El a spus: „M-am luptat cu cancerul la plămâni. A fost o săptămână când totul atârna de un fir de aţă şi ar fi putut fi reprezentaţia finală pentru mine, tragerea cortinei, momentul de a spune la revedere. [Dr Dawood] mi-a dat vestea că aveam o supernovă în plămânul meu stâng. Şi ca să fiu total sincer, nu am fost surprins. Ştiu că nu am mai făcut o radiografie toracică de când am mers la clinica Cottonwood [clinica de dezintoxicare, din Tucson, Arizona], în 2002. M-a întrebat ce vreau să fac şi am spus: „Scoate-o.”

Ronnie a explicat că el şi soţia sa Sally, de 39 de ani, au petrecut o săptămână pentru a afla vestea dacă cancerul s-a răspândit şi în alte zone.

Muzicianul a declarat: „Dacă s-ar fi petrecut asta, totul s-ar fi terminat pentru mine. Aşa că a trecut o săptămână fără să ştiu ce se va întâmpla. Sally a fost minunată. Doar după ce am trecut de partea grea, mi-a mărturist că au fost cele mai grele şapte zile ale vieţii sale.”

Ronnie – care s-a lăsat de fumat înainte ca Sally şi fiicele sale gemene, Gracie şi Alice, în vârstă de 15 luni, să se nască – a răsuflat uşurat că cancerul nu s-a răspândit şi că a putut face o operaţie pentru extirparea ţesutului afectat.

The Rolling Stones, înfiinţată la Londra, în 1962, este una dintre cele mai renumite formaţii rock din lume. Trupa este formată din Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts şi Ronnie Wood. The Rolling Stones a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...