Yandex Taxi face precizări: Noi nu angajăm șoferi

Foto: agora.md

Yandex Taxi vine cu noi detalii despre activitatea pe piața din Republica Moldova. Compania spune că nu este în căutare de angajați și că urmărește doar să conecteze parcurile de taxi la serviciul său.

„Yandex.taxi nu e o companie de taxi, ci un serviciu, care conectează utilizatorii cu parcurile de taxi. Yandex.Taxi nu caută șoferi și nu lucrează la direct cu ei. Noi căutăm și conectăm la serviciul nostru parcurile de taxi, iar ele, la rândul lor, se ocupă de angajarea conducătorilor auto”, scrie agora.md.

Referindu-se la respectarea legislației, compania spune că această responsabilitate și-o asumă partenerii locali atunci când semnează contractul de colaborare.

„Partenerii noștri, atunci când semnează contractul cu Yandex.Taxi, se obligă să respecte legislația internă. Noi nu cunoaștem condițiile în care activează anumiți șoferi. Această responsabilitate este a parcurilor de taxi, dar, desigur, așteptările noastre sunt ca aceștia să activeze în conformitate cu prevederile legale”, mai punctează sursa citată.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente