(FOTO) Puteau cumpăra o întreagă echipă; Cum arată cel mai bun 11 care putea fi adus pe banii lui Neymar

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Neymar a devenit cel mai scump jucător din istorie după ce PSG a achitat clauza de reziliere de 222 de milioane de euro pe care brazilianul o avea la Barcelona. Cu această sumă, orice club ar fi putut să transfere o echipă întreagă. Și nu una oarecare și una care să se bată cu succes la pozițiile fruntașe din orice campionat puternic.

Spaniolii de la AS au alcătuit un prim „11”, cu jucători transferați în această perioadă de mercato, care ar putea fi achiziționat cu aproape toți banii plătiți de PSG pentru Neymar. Mai mult, din cele 222 de milioane, ar mai rămâne și peste 8 milioane pentru achiziționarea unor rezerve.

În poartă, ibericii l-au ales pe Diego Alves, brazilianul care a apărat nu mai puțin de 24 de penalty-uri din 50. Flamengo a plătit doar 300.000 de euro în schimbul lui. Apărarea este formată din doi fundași rămași liberi de contract (Dani Alves – PSG și Pepe – Beșiktaș), The Hernandez, adus de Real Madrid de la Atletico pentru 30 de milioane de euro și Bonucci, cel pentru care Milan i-a plătit lui Juventus 42 de milioane de euro.

La închidere îi găsim pe Dani Ceballos, MVP-ul Campionatului European U21 și pe Matic. Primul a ajuns la Real Madrid în schimbul a 16.5 milioane de euro în timp ce Manchester United a plătit celor de la Chelsea 45 de milioane de euro pentru jucătorul sârb.

Linia de 3 din spatele atacantului este formată din Nolito, Rooney și Lacazette. Francezul a ajuns la Arsenal pentru 53 de milioane de euro, Rooney a fost inclus în transferul lui Lukaku la Manchester United în timp ce Sevilla a plătit pentru Nolito doar 9 milioane de euro. Vârf împins a fost ales Chicarito, pentru care West Ham a plătit 17,8 milioane de euro.

Cel mai bun 11 care putea fi achiziționat cu banii din transferul lui Neymar – (4-2-3-1):

Diego Alves – Dani Alves, Bonucci, Pepe, Theo Hernandez – Matic, Dani Ceballos – Nolito, Rooney, Lacazette – Chicharito


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...