(FOTO și VIDEO) Neymar, prezentat la nivelul prețului său; Entuziasm la cote înalte pe Parc des Princes

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Cel mai scump jucător din istoria fotbalului, Neymar, a fost prezentat publicului de pe Parc de Princes, înaintea primului meci al lui Paris St. Germain în noul sezon din Ligue 1

Aşa cum era de aşteptat, fanii au luat cu asalt arena pariziană pentru a-l vedea pe brazilianul de 25 de ani. Însă suporterii lui PSG nu au fost singurii curioşi. Un număr record de jurnalişti au fost prezenţi la prezentarea noii achiziţii.

„Niciodată nu am văzut o asemenea coadă la intrarea pentru presă, în 17 ani de când frecventez Parc des Princes”, a scris pe Twitter jurnalistul David Michel, de la L’Equipe.

Evenimentul propriu zis a început în jurul orei 17:00, când crainicul de pe Parc des Princes i-a anunţat pe spectatori că „acesta este momentul mult aşteptat, aceasta este o dată istorică pentru fanii Parisului”, apoi i-a invitat pe teren pe preşedintele clubului, Nasser Al-Khalaifi, şi pe Neymar.

Brazilianul a intrat îmbrăcat în echipamentul pe care îl va purta în următorii cinci ani, cu numărul 10 pe tricou, şi în timp ce suporterii din capitala Franţei îi scandau numele.

„Mulţumesc tuturor, mulţumesc Neymar! Vrem să muncim pentru a câştiga foarte multe trofee”, a spus Al-Khalaifi, înainte de a-l lăsa pe protagonistul zilei să se adreseze fanilor.

„Mulţumesc!”, a spus Neymar în limba franceză. Apoi a continuat: „Sunt foarte fericit şi foarte încântat să fac faţă acestei provocări. Am de gând să câştig multe trofee alături de voi şi am nevoie de sprijinul vostru. Parisul este magic. Ici c’est Paris!”.

După scurta declaraţie, fostul jucător al Barcelonei a jonglat câteva secunde, apoi a făcut un tur de onoare, pentru a saluta suporterii prezenţi pe stadion. Atacantul a trimis mai multe mingi în tribune şi s-a oprit timp de câteva secunde pentru a da mâna cu o parte a fanilor.

În tot acest timp, publicul i-a scandat numele. Însă parizenii trebuie să mai aştepte până când îl vor vedea pe Neymar jucând pe Parc des Princes. Sud-americanul nu a fost oprit în lot pentru meciul cu Amiens.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...