Încă un transfer uriaș cu implicarea Barcelonei; Cât oferă catalanii pentru Dybala

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Transferul surpriză al lui Dybala la FC Barcelona nu mai pare o glumă. Jurnaliștii de la ”Gazzetta dello Sport” au titrat, în ediția de sâmbătă, că oficialii catalanilor sunt dispuși să le ofere omologilor de la Juventus suma de 120 de milioane de euro, plătiți într-o singură tranșă, o taxă suplimentară în valoare de 20 de milioane de euro, plus doi fotbaliști de valoare.

Andre Gomes și Rafinha par fotbaliștii de care gruparea blaugrana este dispusă să se despartă vara aceasta. Gomes a fost adus pe ”Camp Nou”, în vara lui 2016, contra unei sume importante (35 de milioane de euro pe loc plus alte 20 de milioane de euro drept bonusuri), dar nu a reușit să impresioneze, în timp ce Rafinha, fratele lui Thiago Alcantara, este un alt jucător de calitate. Totuși, dacă cei doi jucători vor fi cedați, atunci ar însemna că Barcelona rămâne fără prea multe soluții în linia de mijloc.

Rămâne de văzut acum dacă și Juventus va fi de acord să renunțe la Dybala cu aceste condiții. Totuși, jurnaliștii de la ”El Mundo Deportivo” au scris recent că oficialii italieni ar fi de acord cu transferul lui Dybala doar dacă Barcelona oferă între 110 și 120 de milioane de euro pentru a-l ceda pe jucătorul adus de la Palermo, în urmă cu doi ani.

Cum catalanii nu numai că dau acești bani, dar vin și cu doi jucători în plus, este de așteptat ca mutarea să se perfecteze până la finalul perioadei de mercato, adică până la 31 august.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...