Accident tragic la intrare în Băcioi. Doi soţi au decedat, iar cinci persoane au ajuns la spital// VIDEO

Accident tragic la ieșirea din capitală, în apropiere de localitatea Băcioi. O maşină Toyota s-a lovit violent cu un Mercedes. În urma impactului doi soţi care se aflau în Mercedes și-au pierdut viața, iar alți trei pasageri din același automobil şi două persoane din Toyota au fost transportate la spital.

Impactul a fost atât de violent, încât au fost solicitaţi salvatorii pentru descarcerarea victimelor.

Accidentul s-a produs în seara zilei de 4 august, în jurul orei 20:00. Serviciul 901 a fost alertat despre producerea unui accident rutier în apropiere de localitatea Băcioi, municipiul Chișinău.

Din informațiile operative se cunoștea că mai multe persoane au avut de suferit, fiind necesară și intervenția salvatorilor de descarcerare. În teren au intervenit două echipaje de salvatori și pompieri, stabilindu-se că în accident au fost implicate două mașini, de model Toyota și Mercedes.

În consecință, două persoane, un bărbat-șoferul mașinii și o femeie, ambii de 57 de ani, care se aflau în Mercedes și-au pierdut viața, fiind nevoie de descarcerarea corpurilor neînsuflețite. Alți trei pasageri din același automobil au fost transportați la spital cu diferite traumatisme. De îngrijiri medicale au avut nevoie și cele două persoane aflate în Toyota.

Este de menționat că lucrările salvatorilor și pompierilor de descarcerare au durat aproximativ 20 minute.

Alte circumstanțe ale acestui accident urmează să fie investigate de către organele de drept, conducătorii auto fiind îndemnați să fie prudenți în trafic, pentru a evita situațiile excepționale cu pierderi de vieți.

[youtube id=”Kw5cPuKX0yw” start=”0″]

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.