Donald Trump consideră foarte periculoasă starea relaţiilor cu Rusia; Dă vina tot pe americani

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a estimat joi drept „foarte periculoasă” starea relaţiilor cu Rusia şi a dat vina pe Congres, care tocmai a înăsprit sancţiunile economice împotriva Moscovei, informează France Presse.

„Relaţiile noastre cu Rusia sunt la un minim istoric foarte periculos. Puteţi mulţumi Congresului, sunt aceiaşi oameni care se dovedesc incapabili să ne dea o asigurare de sănătate”, a postat preşedintele american pe Twitter.

Donald Trump a promulgat miercuri noi sancţiuni adoptate cu o majoritate zdrobitoare de parlamentarii americani pentru a pedepsi Moscova în special pentru amestecul său în alegerile prezidenţiale din SUA şi rolul ei în Ucraina.

Dar preşedintele american a criticat imediat ceea ce el a numit o lege „profund imperfectă”. Până acum, Trump s-a angajat într-o confruntare fără succes cu Congresul, controlat de tabăra sa republicană, pentru a reveni asupra Obamacare, reforma sistemului de sănătate adoptată în timpul administraţiei democrate precedente.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...