(FOTO) Geografia îl face, din nou, de râs pe Dodon: Am ajuns la „Tegheran”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Șeful statului Igor Dodon o comite din nou. După ce anunțase într-un mesaj pe o rețea de socializare că a „decolat spre Istanbul”, iar agenda în „capitala Turciei este complexă”, cazul stârnind indignare din partea moldovenilor, de această dată președintele atribuie un nume diferit capitalei Iranului.

După pelerinajul de pe Muntele Athos, șeful statului a ajuns în Iran pentru a participa la ceremonia de inaugurare a președintelui reales, Hassan Rouhani. Acolo se planifică să aibă loc şi întrevederea ratată acum câteva zile cu vicepremierul rus, Dmitri Rogozin.

Citește și: (FOTO) Ankara nu mai este capitala Turciei? Cum s-a făcut de rușine Dodon, care a zburat în Istanbul – „capitala Turciei”

„Am ajuns la Tegheran (numele corect fiind Teheran). Avem o agendă încărcată în următoarele zile, inclusiv întrevederea cu dl. Rogozin”, a scris Dodon pe o rețea de socializare.

De menționat că aceasta nu este prima dată când cei de la Președinție își etalează cunoștințele incorect. La 15 ianuarie 2017, când s-au împlinit 167 de ani de la nașterea marelui poet român Mihai Eminescu, cei de la Președinție anunțau că se împlinesc „128 de ani de la moartea lui Mihai Eminescu”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...