Neymar dezvăluie de ce a plecat de la Barcelona; Ce relație avea cu Messi

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Atacantul brazilian Neymar a fost prezentat oficial, vineri, la Paris Saint-Germain, el afirmând că nu a plecat de la echipa FC Barcelona din cauza lui Lionel Messi, despre care a spus că este un idol şi cel mai mare jucător din lume.

PSG are obiective la fel de mari ca ale mele. Voiam ceva mai mare şi am venit la Paris. Sunt aici pentru a da totul şi pentru a-mi ajuta coechipierii să câştige titluri.

Nu am plecat de la FC Barcelona din cauza lui Messi. Dimpotrivă. El e fratele meu, este un idol, cel mai mare din lume. Nu am simţit nicio presiune acolo, doar în prima săptămână. Mă antrenam cu idolii mei, în carne şi oase. Dar apoi a fost uşor, mai ales când joci cu cei mai buni. Îi mulţumesc lui Messi, am învăţat multe de la el. Acum sunt fericit să fiu la Paris„, a spus Neymar.

El a afirmat că decizia de a pleca de la FC Barcelona a fost greu de luat: „Eram foarte bine într-un oraş şi la un mare club precum FC Barcelona, aveam prieteni şi coechipieri fantastici. M-am gândit bine, am lăsat în urmă mulţi amici. În fotbal, totul decurge foarte repede. Ne facem prieteni peste tot. Eu am simţit că era momentul să plec. Voiam altceva. Am discutat cu jucătorii btazilieni de la PSG, deja mă simt ca acasă. Mi-e foame de fotbal, vreau să joc. Sunt pregătit să încep de mâine„, a adăugat Neymar.

Brazilianul a devenit cel mai scump transfer din istoria fotbalului, după ce PSG a plătit clauza de reziliere de 222 de milioane de euro pentru transferul lui de la FC Barcelona.

Neymar a semnat un contract cu PSG până la 30 iunie 2022 şi va purta numărul 10.

În vârstă de 25 de ani, el juca la FC Barcelona din 2013.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...