Un serial popular revine pe micile ecrane cu noi glume, inclusiv despre Donald Trump

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

„Will & Grace”, un popular serial de comedie, creditat cu includerea bărbaților homosexuali și a femeilor în centrul culturii pop americane cu mult timp înainte de legalizarea căsătoriilor gay, va reveni pe micile ecrane nord-americane cu două sezoane noi, dintre care primul va avea premiera în luna septembrie, au anunțat joi reprezentanții postului de televiziune NBC, citați de Reuters.

Noua producție TV, în care vedetele premiate cu Emmy ale acestui serial, Eric McCormack, Debra Messing, Sean Hayes și Megan Mullally, își vor relua rolurile interpretate în sezoanele originale, va ignora episodul final al serialului, difuzat în 2006, ce a prezentat evenimente plasate în viitor, în anul 2026.

Deși cultura pop și politica de la Washington vor continua să fie reflectate în următoarele două sezoane, actorii din distribuție și creatorii serialului au spus că scopul principal al revitalizării acestui show TV este acela de a îi face pe oameni să râdă.

„Will & Grace”, un serial despre un avocat gay care își împarte apartamentul din New York cu o prietenă heterosexuală, a început să fie difuzat în 1998 și a fost creditat cu promovarea sentimentului de acceptare de către societate a bărbaților homosexuali, cu mulți ani înainte ca justiția americană, reprezentată de Curtea Supremă, să legalizeze căsătoriile gay pe plan național în 2015.

„Ne-am impus obiectivul de a fi amuzanți — acesta este primul și cel mai important scop”, a declarat Eric McCormack în fața scenariștilor de televiziune reuniți la un eveniment organizat în Beverly Hills. „Bineînțeles că vom include și lucruri inspirate din politică și din cultură”, a adăugat starul american.

Episodul final din 2006 a făcut un salt de 20 de ani într-un viitor fantasy, în care personajele Will și Grace s-au înstrăinat, dar ajung să trăiască din nou împreună grație copiilor lor deveniți între timp adulți.

Noul sezon care va debuta în septembrie 2017 va ignora acel episod și îi va prezenta pe Will și Grace în timp ce locuiau încă împreună, în timp ce alte personaje centrale, precum prietenul lor homosexual Jack (Sean Hayes) și narcisista Karen (Megan Mullally), locuiesc în apartamentul de vizavi din același bloc-turn din New York.

Un alt personaj simpatizat de public, bogătașa Karen, își va întări prietenia cu președintele Donald și Melania Trump, a dezvăluit actrița Megan Mullally.

Serialul „Will & Grace”, difuzat timp de opt sezoane între 1998 și 2006, a câștigat numeroase trofee, inclusiv 16 premii Primetime Emmy și șapte premii SAG, decernate de Sindicatul actorilor americani (Screen Actors Guild), și a primit 27 de nominalizări la Globurile de Aur.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...