(foto) Gustar 2017: Camping, parcare, sport… au fost anunțate toate zonele festivalului din acest an

Foto: facebook.com/Festival.Gustar/

Gustar 2017 vine cu pași grăbiți, iar petrecăreții din acest an se pregătesc intens. Pentru ei au fost pregătite 12 zone unde se vor putea distra zi și noapte. Află care sunt acestea.

# Zona concertului. Spațiul va fi deschis pe tot parcursul concertelor (19-20 august). Aici vor evolua invitații festivalului.

svet photography

# Zona Camping. Acesta este locul unde vor fi plasate corturile și unde poți să te distrez non-stop, începând cu 18 august, de la ora 18:00.

www.facebook.com/Festival.Gustar/

# Zona de parcare. Pentru cei care vin cu transportul personal, a fost pregătită o parcare amenajată. Accesul la parcare este gratuit. De asemenea, acesta va fi locul de sosire și de plecare a transportului comun de la și spre capitală.

# Zona Sport. Aici va fi promovat și încercat modul sănătos de viață. Începând cu maratonul EcoRun și cursa MTB, această zonă va fi gazda tuturor sporturilor de la Gustar. Badminton, volei, drumeții, yoga, frisbee etc.

# Zona de relaxare. Acesta este locul unde te vei putea odihni de gălăgia festivalului și unde îți vei putea restabili forțele de petrecere.  De asemenea, aici va fi instalat un telescop, grație căruia, doritorii vor putea admira fenomenul astronomic de o frumusețe încântătoare – ploaia de stele.

svet photography

# Zona familiei. Ateliere de creație, master-classuri, spațiu de pictat, jocuri de societate, tatuaje cu henna, face-painting și multe alte distracții pentru părinți și copiii lor.

# Grădinița pentru copii. Aici copii vor putea petrece și fără supravegherea părinților, deoarece educatorii le-au pregătit activități interesante unde vor putea decupa, lipi, desena, colora, face figurine din lut etc.

facebook.com/Festival.Gustar/

# Târgul de artizanat. În afară de târg, cei mai buni artizani autohtoni vor oferi master-classuri de brodat, olărit,  țesut, împletit coronițe din flori și altele.

facebook.com/Festival.Gustar/

# Zona Bestseller. Librăria Bestseller pregătește o zona de relaxare cu cele mai noi titluri și bean-bag-uri.

# Zona istorică. Împreună cu ghizii, vei merge în excursii și vei descoperi locurile pitorești ale Orheiului Vechi și legenda dragonului Gustar.

friptuleac.com

# Zona gastro-oenologică. Acesta este locul unde vei putea gusta fructele și legumele aduse de fermierii locali și te vei putea bucura de vinurile Moldovei.

Victor Sârbu

Dragonul revine în plină forță la locație de baștină și te așteaptă la el acasă! Mai multă informație despre bilete, artiști, locație și multe alte particularități ale festivalului le găsești aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Liuba Țobenco
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente