Principală  —  Ştiri  —  Diverse   —   (PROGRAM) Festivalul de muzică alternativă…

(PROGRAM) Festivalul de muzică alternativă la Durlești

Prima ediție a festivalului de muzică și camping „In Da Wood” va avea loc în perioada 4-5 august și va aduce mai multe trupe locale și internaționale într-un spațiu neconvențional: pădurea Durlești.

Participanții la festival se vor putea delecta cu o paletă largă de genuri muzicale, de la rock sau metal, până la hip hop și electronic.

Cele două scene ale festivalului vor găzdui artiști internaționali, din țări precum: Belarus, Ucraina, România, Marea Britanie și R. Moldova. Datorită numărului mare de artiști care au confirmat prezența la festival, In Da Wood se va desfășura în regim non-stop.

Capete de afiș pentru In Da Wood sunt trupa românească de folk rock Fără Zahăr, trupa Jinjer, Dysphoria, Fat Frumos din Ucraina, și trupele locale HARMASAR, Abnormyndeffect și Infected Rain.

Pentru cei aventurieri și care doresc să trăiască experiența „In Da Wood”, festivalul pune la dispoziție o zonă de camping în pădurea Durlești. Spațiul festivalului prevede și o parcare gratuită, care ar putea găzdui 200 de mașini. Locul desfășurării evenimentului este amplasat în vecinătatea stației terminus a microbuzului 125. Organizatorii festivalului anunță că, între orele 08 și 20.00, ruta de microbus 125 își va prelungi traseul până la locația festivalului, stradela Codrilor, în cazul în care vor fi grupuri de minim 6 oameni și în schimbul unei taxe de 5 lei. Totodată, o serie de indicatoare pentru a ghida participanții la festival vor fi amplasate pe traseul dintre stația terminus și intrarea la festival.

Festivalul In Da Wood va oferi acces gratuit vizitatorilor străini a evenimentului. Aceștia vor trebui să prezinte un document de identificare valid, pașaport sau buletin, care confirmă că s-au născut într-o altă țară decât R. Moldova. Totodată, grupurile de participanți la festival care numără cel puțin 50 de persoane vor beneficia de o reducere de 50% la procurarea biletelor. Un bilet pentru o zi costă 150 de lei. Biletul pentru o singură zi de In Da Wood presupune accesul pe teritoriul festivalului până la ora 12 în ziua următoare.

In Da Wood Fest 2017, cel mai mare eveniment de muzică alternativă din țară, își va deschide ușile pe 4 august, la ora 15.00. Festivalul își propune să familiarizeze publicul cu scena muzicală alternativă, oferind un spațiu confortabil de manifestare artistică a celor mai reprezentative trupe locale de artiști, dar și de peste hotare.