Un bărbat a fost reținut pentru acțiuni perverse: Riscă 7 ani de închisoare

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un individ în vârstă de 43 ani, domiciliat într-o suburbie a capitalei, a fost localizat şi reţinut de către ofiţerii de investigaţii ai sectorului Râşcani din cadrul Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău, fiind bănuit că ar fi întreţinut raport sexual forţat şi în mod pervers cu o femeie, în vârstă de 41 ani.

Incidentul ar fi avut loc la începutul lunii curent, la domiciliul victimei, când individul ar fi intrat în ospeţie, întrucât se cunoşteau. Conform datelor acumulate până în prezent de către poliţişti, individul ar fi agresat-o fizic şi ar fi obligat-o să întreţină relaţii sexuale, manifestate prin acţiuni perverse.

A doua zi, individul a fost localizat şi încătuşat de poliţişti, fiind escortat la Inspectorat pentru audieri, iar victima a fost îndreptată la medicul legist pentru efectuarea expertizei corespunzătoare.

În temeiul materialului probatoriu acumulat s-a decis reţinerea bănuitului pe un termen de 72 de ore. El este cercetat penal şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 3 ani până la 7 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...