(VIDEO) Primele declarații ale lui Neymar după transferul istoric la PSG

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

La câteva ore după ce reprezentanții lui Neymar au plătit clauza de reziliere a contractului (în valoare de 222 de milioane de euro) prin care jucătorul era legat de Barcelona, Paris Saint-Germain a confirmat oficial venirea brazilianului în capitala Franței.

Parizienii au anunțat pe site-ul oficial că Neymar a semnat un contract valabil până în 2022.

”Sunt extrem de fericit că am venit la PSG. Voi face totul pentru a-mi ajuta echipa, pentru a deschide noi orizonturi şi pentru a aduce bucurie milioanelor de suporteri din întreaga lume”, a declarat Neymar, conform psg.fr.

”De când am ajuns în Europa, acest club a fost mereu unul dintre cele mai competitive și mai ambițioase. Cea mai mare provocare, cea care m-a motivat să mă alătur noilor mei colegi este să ajut clubul să câștige trofeele pe care fanii le vor”, a adăugat Neymar.

”Ambiția lui PSG m-a atras la club, alături de pasiunea și energia sa. Am jucat patru sezoane în Europa și mă simt pregătit de această provocare. Începând de azi, voi face tot ce pot ca să-mi ajut colegii, să deschid noi orizonturi pentru club și să fac fericiți milioane de suporteri din întreaga lume”, a mai spus brazilianul.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...