(video) Un festival zgomotos se va da în Pădurea Durlești. Vezi ce program te așteaptă la eveniment

19884278_1545600628829587_7621429006266305392_n
Foto: facebook.com

Pregătește-ți cortul, spirtul de aventurier și buna dispoziție. Întâia ediție a festivalului de muzică alternativă și camping In Da Wood, care va avea loc în Pădurea Durlești, se apropie de start.

August promite să fie fierbinte, în primul weekend al celei din urmă lună de vară, iubitorii de muzică vor putea urmări evoluția a peste 30 de artiști locali și internaționali. Programul In Da Wood din timpul zilei oferă teren muzicii rock, metal, hip-hop, în timp ce nopțile sunt rezervate muzicii electronice. Festivalul își va deschide porțile vineri, 4 august, începând cu ora 13, și va continua în regim non-stop pe parcursul celor două zile.

4-august 5-august

Spațiul festivalului este dotat cu o zonă de camping și o zonă de parcare, în imediata apropiere, care ar putea găzdui 200 de mașini. Locul desfășurării evenimentului este amplasat în vecinătatea stației terminus a microbuzului 125. Organizatorii festivalului anunță că, între orele 8 și 20.00, ruta de microbus 125 își va prelungi traseul până la locația festivalului, stradela Codrilor, în cazul în care vor fi grupuri de minim 6 oameni și în schimbul unei taxe de 5 lei. Totodată, o serie de indicatoare pentru a ghida participanții la festival vor fi amplasate pe traseul dintre stația terminus și intrarea la festival.

Festivalul In Da Wood va oferi acces gratuit vizitatorilor din străinătate. Aceștia vor trebui să prezinte un document de identificare valid, pașaport sau buletin, care confirmă că s-au născut într-o altă țară decât R. Moldova. Totodată, grupurile de participanți la festival care numără cel puțin 50 de persoane vor beneficia de o reducere de 50% la procurarea biletelor.

In Da Wood Fest pune în vânzare bilete de o zi și pentru cele două zile de festival, acestea fiind acum la preț presale- 150 de lei și 300 de lei respectiv. Biletul pentru o singură zi de In Da Wood presupune accesul pe teritoriul festivalului până la ora 12 în ziua următoare.

In Da Wood Fest își propune să familiarizeze publicul cu scena muzicală alternativă, oferind un spațiu confortabil de manifestare artistică a celor mai reprezentative trupe locale de artiști, dar și de peste hotare. Biletele pot fi procurate online pe iTicket.md,  și fizic la partenerii festivalului Katana Record Shop, Funky Mămăliga Hostel și Inkaholic Tatoo & Piercing Studio. Pentru mai multe informații, accesați pagina de Facebook a evenimentului In Da Wood Fest 2017.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente