(FOTO) Volkswagen Golf va suferi cele mai mari schimbări din ultimii 43 de ani; Modificări spectaculoase

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Una dintre cele mai vândute maşini din lume va suferi cele mai mari schimbări din ultimii 43 de ani. Nemţii de la Volkswagen vor renunţa la spiritul conservator şi vor lansa în 2019 o generaţie plină de schimbări a Golf-ului, notează jurnaliştii de la Auto Express.

Dacă până acum eram obişnuiţi să vedem doar mici modificări de design când apărea o nouă generaţie, de această dată cei de la Volkswagen au decis să schimbe strategia.

Astfel, britanicii de la Auto Express au obţinut primele imagini cu noul Golf şi au ajuns la concluzia că asistăm la cele mai mari modificări din ultimii 43 de ani.

Concret, partea frontală a Volkswagen Golf a fost subţiată şi este mai înclinată, în timp ce spatele este mai pătrat şi mai agresiv. Logo-ul „Golf” din spate se va afla în premieră sub sigla Volkswagen.

Când vine vorba despre interior, schimbările sunt şi mai mari. Volkswagen va renunţa în mare măsură la butoanele fizice, pe care le va înlocui cu afişajele digitale (touch screen). De altfel, aproape toate funcţiile noului Golf vor fi controlate prin ecranul tactil, ce va avea dimensiuni mai mari.

Totodată, greutatea noului Golf va scădea cu 70 de kilograme, ceea ce va duce la un consum mai mic.

Noul Golf va fi lansat la Salonul Auto din 2019 de la Frankfurt, dar momentan nu există detalii despre preţuri


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...