Recomandări de evenimente pentru 4 august, o zi aridă de vineri

evenimente18
Foto: Amos Bar-Zeev

Nu știi cum să petreci prima zi de vineri din luna lui Gustar? #diez îți propune să te detașezi un pic de rutina zilnică și să-ți reîncarci bateriile pentru un weekend însorit.

In Da Wood Fest 2017

Fotografia postată de Grom Booking Agency.

August promite să fie fierbinte, în primul weekend al celei din urmă lună de vară, iubitorii de muzică vor putea urmări evoluția a peste 30 de artiști locali și internaționali. Programul In Da Wood din timpul zilei oferă teren muzicii rock, metal, hip-hop, în timp ce nopțile sunt rezervate muzicii electronice. Festivalul își va deschide porțile vineri, 4 august, începând cu ora 13, și va continua în regim non-stop pe parcursul celor două zile. Informații despre bilete găsiți pe pangina de facebook a evenimentului.

COCO Chanel – Oglinzi

Fotografia postată de Teatrul Geneza Art.

Teatrul Geneza Art vă invită la deschidera stagiunii VIII, cu spectacolul „COCO Chanel – Oglinzi”.
Ideea acestui proiect îi aparține regizorului spectacolului Daniela Burlaca, cu scopul de a crea un eveniment de amploare dincolo de bariere. Miza acestui concept este o personalitate celebră, marcantă și revoluționară – impuls și determinant pentru o lucrare fără superficialități. Mai multe informații vedeți pe pagina de facebook a evenimentului.

Shut The Funk Up!

Fotografia postată de Kira's Club.

Noi toți suntem oamenii care menținem atmosfera, iar Kira’s este spațiul în care de fiecare dată ne pierdem și uităm să ne întoarcem acasă (e adevărat că se mai pierd mobile, chestii personale, vă îndemnăm să aveți grijă). Accesul este limitat în conformitate cu capacitatea clubului, iar organizatorii își rezervează dreptul de a selecta clientela. Ești așteptat vineri, pe 4 august, la ora 22:00, la party cu Fresh Sly, Shut The Funk Up!!! Detalii vedeți aici.

JCI Camping 2017 ed. V

Fotografia postată de JCI Rezina.

Vara aceasta ești invitat la cea de-a V-a editie a Campingului JCI Rezina, să petreci împreună cu oameni frumoși un weekend memorabil în unul dintre cele mai puternice locații energetice din Moldova – la Saharna-Țiglău. Detalii găsești pe pagina de facebook a evenimentului.

Proiecție: ALTE ARTE

Fotografia postată de 10:90.

Un proiect a Centrului pentru Artă Contemporană din Chișinău [KSA:K], Moldova. Emisiunea Alte Arte a fost produsă de Centrul pentru Artă Contemporană, Chișinău KSA:K, în parteneriat cu proiectul Relations, Berlin. Aceasta reprezintă un program dedicat artei contemporane, cu un cronometraj de 30 min., care a fost difuzat de două ori pe lună la TV Moldova 1, în perioada 2003-2007. Vizitează pagina de facebook a evenimentului și vezi detalii desre proiecție.

TURNUL ÎNTUNECAT 2D

O nouă dimensiune a imaginației ni se deschide odată cu lansarea aventurii SF “The Dark Tower” – prima ecranizare a operei omonime semnate de celebrul scriitor Stephen King. Captiv într-un peisaj deșertic dintr-un dezolant univers paralel, ultimul pistolar, Roland Deschain (Idris Elba), duce o nesfârșită luptă cu Walter O’Dim alias “Omul în negru” (Matthew McConaughey).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente