Cel mai recent album al californienilor, "One More Light", lansat la mijlocul lunii mai, a urcat de pe locul 17 pe locul 4 în clasamentul lansat miercuri care include vânzările de vineri până joi.

În ceea ce priveşte "Hybrid Theory", primul album al trupei, lansat în 2000 şi vândut în peste zece milioane de exemplare, acesta a fost propulsat de pe locul 27 pe locul 8, după ce Chester Bennington a fost descoperit spânzurat la 21 iulie, în dormitorul casei sale dintr-o suburbie a Los Angeles-ului.

Solistul de la Linkin Park a fost înmormântat sâmbătă în cadru privat, la Los Angeles, potrivit mai multor mesaje postate pe reţelele socializare de către persoanele prezente.

Dovadă că popularitatea trupei a depăşit cu mult Statele Unite — cântecul "Numb", de pe albumul "Meteora", lansat în 2003, a ajuns recent pe primul loc în topul celor mai descărcate melodii în Singapore şi Hong Kong.

Revenind la topul celor mai bine vândute albume din SUA, artista americană Lana Del Rey domină acest clasament cu recent lansatul "Lust for Life".

Ea i-a devansat pe rapperii Tyler, The Creator şi pe Meek Mill, care şi-au lansat noile albume, şi l-a detronat pe Jay Z, al cărui album "4:44" s-a situat în fruntea vânzărilor în ultimele două săptămâni.