(VIDEO) Reporter lovit cu brutalitate în timp ce se afla în direct

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un reporter de televiziune din Rusia a fost lovit în faţă de un bărbat, în timp ce transmitea în direct dintr-un parc din Moscova pentru un popular post de televiziune, relatează joi Reuters.

Jurnalistul transmitea miercuri în direct pentru canalul NTV dintr-un parc plin de foşti paraşutişti care stăteau la soare, în condiţiile în care Rusia a sărbătorit Ziua trupelor aeropurtate. De el s-a apropiat un bărbat robust, cu barbă, îmbrăcat în tricou şi pantaloni scurţi, care a început să-l înjure.

Jurnalistul, Nikita Razvozzhayev, i-a cerut bărbatului să se îndepărteze. Bărbatul l-a lovit atunci cu pumnul în faţă pe ziarist şi apoi a plecat. Canalul a întrerupt transmisiunea live.

Atacatorul, despre care media ruse susţin că era beat, a fost arestat la scurtă vreme după aceea. Poliţia l-a descris drept un suporter de fotbal violent.

Pe social media incidentul a fost pus pe seama paraşutiştilor, care în Rusia sunt consideraţi un grup problematic care bea în locuri publice, se scaldă în fântâni şi îi hărţuieşte pe trecători, notează Reuters.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...