Avertizare pentru cei care vor să călătorească în luna august în Barcelona! Angajații aeroportului El Prat intră în grevă

Barcelona–El.Prat.Airport.original.15234
Foto: thousandwonders.net

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, urmare informaţiei Ambasadei Republicii Moldova în Regatul Spaniei, aduce la cunoştinţa cetăţenilor moldoveni, care intenţionează să călătorească sau să tranziteze ţara dată prin Aeroportul El Prat din or. Barcelona, că din 4 august 2017 şi ulterior pe parcursul lunii, angajații pentru controlul de securitate (compania Eulen) ai Aeroportului respectiv din Barcelona încep o grevă parțială (între orele  5.30 – 6.30h, 10.30 – 11.30, 16.30- 17.30 si 18.30 -19.30) în zilele de vineri, duminică şi luni. 

Potrivit conducerii companiei, de la mijlocul lunii august greva se va extinde pe tot parcursul zilei (24 ore) pentru o perioadă nedeterminată. Se presupune că, greva va perturba considerabil activitatea aeroportului El Prat. Riscurile pot fi: cozi mari în aeroport, rețineri sau suprapunere de zboruri, pierderea bagajelor.

Pornind de la faptul că suntem în deplină perioadă estivală, iar Spania, nemijlocit Barcelona, este o destinaţie turistică pentru cetăţenii moldoveni, MAEIE recomandă cetăţenilor noştri să ia în considerare informaţia în cauză, pentru evitarea unor eventuale inconveniente.

Pentru informaţii suplimentare, cetăţenii Republicii Moldova se pot adresa la Centrul de Apel al MAEIE la nr de tel.: +373 22 788 722 sau la Misiunea diplomatică a Republicii Moldova la Madrid la tel. de urgenţă: + 34 664 598 545.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente