17:02:48 25.04.2024
Stiri

Ghimpu, despre condamnarea lui Gamrețchi: „Este un TRUC al procurorilor de a-i aduna pe toți împotriva lui Dorin Chirtoacă”

Politică 03.08.2017 12:20 Vizualizări1614 Autor: Ziarul National
Ghimpu, despre condamnarea lui Gamrețchi: „Este un TRUC al procurorilor de a-i aduna pe toți împotriva lui Dorin Chirtoacă”


Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, consideră că procurorii au disjuns intenționat dosarul parcărilor cu plată în mai multe cauze penale, deoarece ținta ar fi primarul general al capitalei, Dorin Chirtoacă.

„Dacă Gamrețchi și-a recunoscut vina, atunci ce mai e de comentat. Pentru mine, totuși, nu este clar de ce a fost disjuns acest dosar. Este dosarul Chirtoacă, dosarul Gamrețchi, Grozavu, Pincenvschi. Toate dosarele sunt aparte, dar trebuia să fie unul singur. Este un truc al procurorilor de a-i aduna pe toți împotriva lui Dorin Chirtoacă în calitate de martori”, a subliniat Ghimpu.

Amintim că șeful suspendat al Direcției Transport public şi căi de comunicaţie din cadrul Primăriei Chișinău, Igor Gamrețchi, a fost condamnat, în această dimineață, la doi ani de închisoare cu executare în dosarul parcărilor cu plată. Acesta s-a arătat nemulțumit de sentință și a spus că dacă va începe să vorbească atunci jumătate dintre angajații Primăriei ar trebui să plece.

„Dacă dau eu declarații, atunci cred că jumătate din colegi vor trebui să plece. Să nu fie cineva prea curat. Nu merge treaba asta. Fiecare își apără drepturile conform legislației și adevărului. Iar a stabili adevărul înseamnă a stabili adevărul, dar nu ceva a ascunde, ceva a nu declara și a scrie pe internet și facebook. Dacă mă apuc de scris o să le pară rău… La mai mulți mă refer. La final voi da declarații. Să aibă grijă ce discută… Dacă mă vor aduce la condiție, atunci o să le pară rău”, a amenințat Gamrețchi.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md