PAS: Candu este un troll, care recurge la atacuri abjecte la persoană

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Partidul Acțiune și Solidaritate a avut o reacție dură la declarațiile făcută miercuri de către președintele Parlamentului, Andrian Candu, care a numit-o pe președinta formațiunii, Maia Sandu, „varianta feminină a lui Filat” și „beneficiară indirectă” de pe urma fraudei bancare.

Candu a reacționat astfel după ce PAS a acuzat PD-ul că ar fi colectat ilegal 47 de milioane de lei din donații. El a sfătuit-o pe Maia Sandu să „privească mai atent” în trecutul său politic, întrucât în perioada în care era membră PLDM „a beneficiat indirect” de frauda bancară, fiind promovată din „bani furați de la BEM”.

„Se pare că l-am scos din sărite pe domnul Candu cu subiectul colectării ilegale de către PD a peste 47 de milioane de lei din donații.

În loc să răspundă acuzațiilor, spicherul Candu recidivează în postura lui de troll prin atacuri abjecte la persoană. Prefăcându-se că a uitat că anume el a promovat și a votat prima garanție bancară acordată de guvern, că a sărit de fiecare dată în apărarea lui Drăguțanu care a permis devalizarea sistemului bancar, prefăcându-se că a uitat că anume el a fost cel care a deschis ușa furturilor de mai departe din sistemul bancar, acum fiindu-i frică de faptul că va fi deferit justiției după ce va pierde puterea pentru că a beneficiat direct de pe urma escrocheriilor, spicherul Candu cade în ridicol și are căderi nervoase tot mai des”, se arată în reacția PAS.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...