Reacţia lui Gamreţchi după condamnare: „Dacă mă apuc de scris pe Facebook, multora o să le pară rău”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Şeful Direcției Transport public şi căi de comunicaţie din cadrul Primăriei Chișinău, Igor Gamreţchi, care a fost condamnat, joi, la 2 ani de închisoare cu executare în dosarul parcărilor cu plată, în care figurează și primarul mun. Chișinău, Dorin Chirtoacă, anunță că va ataca hotărârea instanţei şi va încerca să îşi apere drepturile până la final.

Acesta nu îşi recunoaşte vina şi ameninţă că, dacă va începe să vorbească jumătate din colegii săi ar trebui să plece din funcţii.

„O să încercăm să atacăm hotărârea. Mă așteptat la ceva, la o măsură nu atât de aspră. Voi încerca să-mi apăr drepturile până la final”, a reacţionat Gamreţchi, după citirea sentinţei.

„Ce înseamnă recunoașterea vinei? Speculațiile pe care le dați de fiecare dată, că s-a turnat, că a discuta și a dat declarații, asta înseamnă a stabili un adevăr?. Fiecare are poziția lui și fiecare va răspunde pentru ce a făcut. Nu cineva va duce carul în spate pentru altcineva. S-o terminat situația aceasta. Dacă dau eu declarații, cred că jumătate din colegi o să trebuiască să plece. Să nu fie cineva prea curat și cineva să încarce carul. Nu merge treaba asta”, a adăugat Gamreţchi.

Totuşi, acesta a avut un cuvânt de spus şi referitor la declaraţiile edilul capitalei Dorin Chirtoacă, suspendat pe perioada urmăririi penale.

„Fiecare își apără drepturile conform legislației și conform adevărului. A stabili adevărul înseamnă a stabili adevărul, dar nu a ascunde ceva, a nu declara ceva și a scrie pe internet și Facebook. Dacă mă apuc de scris o să le pară rău. La mai mulți mă refer”, a conchis Gamrețchi, întrebat de jurnaliști dacă se referă la Dorin Chirtoacă.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...