Şi-au început căsnicia cu un dosar penal: Ce au păţit mirii chiar în ziua nunţii

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Poliţiştii din Petroşani au deschis, miercuri, un dosar penal pe numele a doi miri, care au pus cortul pentru nuntă pe o stradă din oraş.

Şefului Poliţiei municipiului Petroşani, Aurel Buruiană, a declarat, miercuri, că organizatorii nunţii au declarat, iniţial, că deţin autorizaţie de la Primărie pentru amplasarea cortului pe strada Plopilor, din municipiu şi au cerut răgaz pentru a prezenta documentele, notează Mediafax

„Noi am trimis un echipaj la faţa locului, am întocmit un proces verbal, ocazie cu care organizatorul a spus că ar avea ceva documente de la Primăria Petroşani, i-am dat termen ca într-o oră să intre în legalitate, ori să elibereze drumul public, ori, dacă nu, să ne prezinte documentele respective. În caz contrar, întocmim dosar penal. Este vorba de o stradă din municipiul Petroşani”, a declarat Buruiană.

După ce a trecut timpul acordat, mirii nu au putut prezenta documentele cerute de poliţişti, astfel că a fost întocmit un dosar penal pentru blocarea cu intenţie a drumului public.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...