Mbappe pleacă de la Monaco; Unde va ajunge tânărul star?

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Oficializarea trecerii lui Neymar la Paris St. Germain este doar o chestiune de timp, însă „transferul secolului” ar putea fi urmat de o altă mutare spectaculoasă. Ligue 1 câştigă un star, dar pierde un altul.

Potrivit L’Equipe, noua senzaţie a fotbalului din Hexagon, Kylian Mbappe, nu mai doreşte să joace la AS Monaco şi i-a anunţat deja pe conducătorii campioanei Franţei de decizia sa.

Sursa citată notează că cele mai probabile destinaţii pentru atacantul de 18 ani sunt Real Madrid, despre care s-a vorbit întreaga vară că e pregătită să facă o ofertă, Manchester City şi FC Barcelona, unde ar urma să-i ia locul chiar lui Neymar.

În condiţiile în care catalanii vor încasa 222 de milioane de euro din transferul lui Neymar, vor putea să plătească preţul cerut de Monaco în schimbul lui Mbappe. Adică 200 de milioane de euro, aşa cum anunţa L’Equipe săptămâna trecută.

Gruparea din Principat a reuşit deja în această vară să obţină sume impresionante de pe urma jucătorilor cedaţi. În total, Mendy şi Bernardo Silva (Manchester City) şi Bakayoko (Chelsea) au adus în conturile clubului 150 de milioane de euro.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...