22:43:13 28.03.2024
Stiri

Horoscopul lunii august 2017

Știri 03.08.2017 07:30 Vizualizări2312 Autor: Ziarul National
Horoscopul lunii august 2017


BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

In prima parte a lunii, lucrurile se prezinta foarte optimist, avand in vedere evenimentele de care ai avut parte in ultima perioada. Iti mentii vitalitatea pentru mult timp si reusesti sa finalizezi toate sarcinile profesionale de care esti responsabila. In ceea ce priveste viata personala, inveti sa vezi lucrurile cu sufletul, fara prea multa ratiune implicata.

TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Desi evenimentele care au loc pe parcursul acestei luni sunt destul de ostile si de confuze, vei reusi, totusi, sa privesti lucrurile cu foarte multa maturitate. Tot ceea ce traiesti te ajuta sa descoperi lucruri noi despre tine, proces care nu face decat sa favorizeze o dezvoltare armonioasa. Partea de final a lunii august se anunta foarte interesanta in ceea ce priveste cariera.

GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Esti plina de entuziasm, de optimism, iti exprimi sentimentele jovial, destul de neobisnuit pentru tine. Mai mult, realizezi ca acest fel de a fi ti se potriveste foarte bine si te ajuta sa ai incredere in tine. In august nu mai optezi pentru comportamente dramatice, ci lasi totul sa curga de la sine. La nivel financiar vorbim doar de prosperitate acum!

RAC (22 iunie – 22 iulie)

Te dedici complet activitatii de la birou; august vine cu deadline-uri stabilite pe care iti doresti foarte mult sa le indeplinesti. Este posibil sa fii pusa in postura sa insisti atunci cand este vorba de noile contracte pe care le vei incheia in plan profesional, dar rezultatul este satisfacator pentru tine. Luna se termina cu cateva drame pe plan personal.


LEU (23 iulie – 23 august)

Pe parcursul lunii august este posibil sa aiba loc cateva schimbari bruste, care te vor forta sa iei decizii pripite. Lasa-te condusa de intuitie, de ceea ce iti doresti, si incearca sa fii increzatoare cu privire la pasii pe care ii faci! De cele mai multe ori nu te simti pregatita pentru ceea ce vine, lucru care iti induce un sentiment de respingere fata de tot ceea ce este nou. Eclipsa de Luna testeaza relatia de cuplu.

FECIOARA (24 august – 22 septembrie)

In august te implici in cateva colaborari ca freelancer si asa incepi sa economisesti pentru a-ti redecora casa! Esti adepta comunicarii constructive, de aceea consideri ca punctul cheie pentru succes este modul in care transmiti celor din jur informatiile pe care le detii. Pe 22, Soarele intra in semnul tau: este momentul sa incepi dieta la care te gandesti.

BALANTA (23 septembrie – 23 octombrie)

Privesti viata intr-un mod foarte optimist si aceasta atitudine deschisa te ajuta sa te simti implinita. Energia lui Venus va aduce in viata ta bucurie, emotie si o stare de spirit extrem de joviala. In august ai tendinta de a nu lua lucrurile foarte in serios, mai ales ca planetele favorizeaza activitatile de natura sociala. Acorda mai multa atentie celor dragi!

SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Pentru tine sunt foarte importante statutul social si partea materiala, de aceea alegi mereu sa te implici foarte mult in viata profesionala. Este posibil ca persoana iubita sa nu inteleaga aceasta latura a ta, dar te sustine si, la urma urmei, de asta ai nevoie. Eclipsa de Luna din 7 august scoate la suprafata probleme de familie mai vechi.

SAGETATOR (23 noiembrie – 23 decembrie)

Inca de la inceputul lui august te afli intr-o postura vulnerabila in ceea ce priveste viata sentimentala. Problemele pe care le ai nu pot fi evitate, insa nici nu te simti sigura pe ceea ce iti doresti. Eclipsa de Soare din 21 ale lunii are un impact mai mare asupra casei a IX-a si a X-a: calatoriile trebuie evitate acum, iar la locul de munca este nevoie de mai multa disciplina.

CAPRICORN (24 decembrie – 20 ianuarie)

Sentimentele de singuratate, tristete, frustrare te vor urmari in august. Treci prin momente de cotitura care te fac sa ajungi la un blocaj emotional. De asemenea, partenerul de viata are cateva probleme de sanatate si financiare, cauzate de cele doua eclipse, de Luna si de Soare. Nu iti asuma si mai multe responsabilitati in aceasta perioada!

VARSATOR (21 ianuarie – 18 februarie)

In august vorbim de o activitate retrograda crescuta a planetelor. Lucrurile, atat in viata personala, cat si in jur, ar putea deveni lente, dar nu plictisitoare. Cele doua eclipse anima spiritele. Eclipsa de Luna din data de 7 te indeamna la o reevaluare a propriei imagini, atat mental, cat si fizic. Iar eclipsa de Soare supune relatia amoroasa unor teste severe.

PESTI (19 februarie – 20 martie)

Partea financiara a fost si este de importanta majora in relatia ta; esti o fire independenta si nu accepti ca partenerul sa te finanteze. Esti o impatimita a sportului si a dietelor, insa in august ar fi bine sa incerci terapii alternative. Perspectivele profesionale pot fi imbunatatite prin crearea unor conexiuni cu persoanele influente din mediul tau.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md