Recomandări de evenimente pentru 3 august, o zi de joi portocalie

PG10BHCDSO
Foto: Greek Food Ta Mystika

Dacă ziua e cald și vrem să ne ascundem de soare, atunci seara începe distracția în oraș. De la dezbateri și până la proiecții de film, iată la ce evenimente puteți merge joi, 3 august.

#1. PAS Book #2 – JOSE Saramago

Deși este vară, iar distracțiile sunt în toi, nu trebuie să uităm să răsfoim și o carte bună din când în când. Astfel, clubul de carte din PAS Youth te provoacă la o captivantă lectură de JOSE Saramago – ESEU DESPRE ORBIRE. Evenimentul are loc începând cu ora 18.00 la Sediu PAS (str. Mateevici 31). Ești invitat să te alături unei dezbateri asupra subiectelor din carte. Pentru a participa, completează acest formular. Urmărește aici detaliile evenimentului.

 

#2. Proiecția filmului „Given”

American Language Center te invită să vizionezi filmul „Given”, iar apoi să discuți împreună cu participanții subiectul central. Evenimentul are loc la ora 19:00 la sediul organizației. Detalii poți vedea pe Facebook.

 

#3. COCO Chanel – Oglinzi

Teatrul Geneza Art vă invită la deschiderea stagiunii VIII, cu spectacolul „COCO Chanel – Oglinzi”. Ideea acestui proiect îi aparține regizorului spectacolului Daniela Burlaca, cu scopul de a crea un eveniment de amploare dincolo de bariere. Miza acestui concept este o personalitate celebră, marcantă și revoluționară – impuls și determinant pentru o lucrare fără superficialități. Echipa Teatrului Independent Geneza Art, vă invită să vedeți o compilație a Artelor, creată din Teatru, Fotografie și Modă. Nume remarcabile sunt implicate la realizarea acestei idei, care presupune o serie de tablouri compoziționale create de fotograful George Secrieru, cu motivul „CoCosmos”. Evenimentul începe la ora 19:00. Urmăriți aici toate detaliile.

 

#4. Jazz și Poezie \sau\ Poezie și Jazz

La terasa Poesis (str. 31 august 98) vor suna piese din albumul nou Folk Reverse și se va citi poezie. Evenimentul este organizat de Atelierul de poezie și proza Vlad Iovita condus de Dumitru Crudu si formația Folk Reverse Jazz Trio. Acesta începe la ora 19:00. Intrarea este liberă. Urmăriți evenimentul pe Facebook.

 

#5. RUPT live concert

Pe 3 august, trupa RUPT vine să rupă scena din Backstage Music Hall. Talentați, nonconformiști și unici, cu o energie deosebită și muzică în stil FUNK-ROCK. În spatele acestui proiect se află îndrăgitul basist și producător muzical din Chișinău, Alex Calancea, acompaniat de vocea lui Andrei Glavan și alți instrumentiști buni din Republica Moldova. Detalii despre bilete vedeți aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente