Reacția UEFA în cazul transferului lui Neymar la PSG

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

UEFA a lansat la rândul ei un comunicat în care explică faptul că în urma ultimelor informații privind iminenta mutare a lui Neymar Jr. la Paris Saint Germain nu a fost depusă nicio plângere pe adresa forului internațional.

Barcelona a anunțat astăzi că a fost înștiințată de internaționalul brazilian că dorește încetarea colaborării. Fotbalistul urmează să achite clauza de reziliere în valoare de 222 milioane de euro.

„Nu am primit nicio plângere din partea nimănui cu privire la această chestiune. Toate cluburile din Europa trebuie să respecte regulile fair-play-ului financiar și trebuie să demonstreze că nu au pierderi de peste 30 de milioane de euro pe parcursul a trei ani. Ca parte a monitorizării continue a cluburilor în conformitate cu reglementările fair-play-ului financiar, UEFA va analiza detaliile acestui transfer în timp util pentru a se asigura că PSG respectă cerințele FFP”, se arată în comunicatul emis de UEFA.

„Transferul lui Neymar la Paris Saint Germain va avea un efect asupra finanțelor clubului de-a lungul următorilor ani, însă impactul unei astfel de operațiuni nu poate fi judecat în avans, mai ales că PSG ar putea vinde câțiva jucători pentru o sumă semnificativă. Prin urmare, vom face doar calcule la final de transfer și vom asigura că ei respectă regulile”, se mai arată în comunicatul înaintat de UEFA.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...