(foto) Au demonstrat că visurile pot deveni realitate

N1

Cu mașini luxoase, ținute elegante, alese cu mult gust și rafinament, dar și cu zâmbete nu mai puțin sclipitoare: așa au înaintat oaspeții evenimentului pe covorul roșu în stil hollywoodian.

În contrast cu atmosfera de-afară, sala de banchet învăluia îndată invitații în perioada anilor 70, grație hiturilor legendare precum „Simply the Best” şi „One way ticket”, redate cu multă iscusință de solista formației Big Flash Sound.

Toate detaliile din sală vorbeau de la sine. Mesele rotunde erau asortate cu bucate care încântă ochiul. Totul bine și minuțios pregătit de organizatori până la ultimul detaliu, încât te frapa și surpriza de pe masa fiecărui invitat. Un parfum de forma unui trandafir auriu.

N1

„Primul parfum din viața mea a fost de marca Oriflame – a mărturisit zâmbind de pe scenă invitatul serii, prezentatorul TV și showman-ul, Dmitrii Spivakov – Atunci nici nu visam că voi ajunge vreodată la un astfel de eveniment, care este nu doar o paradă a frumuseții, dar și a inteligenței voastre, a spiritului de luptători”.

N2

La banchet au venit oameni cu experiență profesională și interese variate, provenind din cele mai diverse regiuni ale Moldovei. Pe toți însă îi unește același lucru: Succesul. Ei au împărtășit din scenă cu emoții cele trei valori de bază: unitatea cu echipa sa, spiritul de câștigător și pasiunea pentru munca depusă. Cu timpul, ei au înțeles că aceste trei calități, însoțite de perseverență zilnică, pot duce la rezultatul dorit. Parteneri și Lideri  companiei suedeze de cosmetice Oriflame au fost invitați la eveniment pentru a onora și omagia pe cei mai buni directori.

N3

La vârsta de 17 ani Cristina Țurcan a avut propriul butic de haine pe care le aducea din Odessa, dar a eșuat în acest business din lipsa experienței. Fapt care însă nu a descurajat-o. A început munca la Oriflame în calitate de consultant, care cu timpul a devenit pentru ea un bun start-up pentru a crește în carieră. Acum ea se bucură de o echipă imensă, pe care o instruiește și-i formează calitățile de lider. În companie lucrează deja de 12 ani. La moment, Cristina Țurcan a intrat în topul celor mai buni trei lideri Oriflame din Republica Moldova: „Acest eveniment este important pentru mine – a menționat Cristina radiind, după ce a coborît din scenă – fiindcă am posibilitatea nu doar a străluci pe covorul roșu, dar și simți aprecierea echipei, companiei și a oamenilor care mă susțin”. Cristina a mărturisit că vrea cu timpul să deschidă și un azil pentru animale.

Chiar dacă majoritatea oamenilor adunați în această sală nu visau vreodată la titlul de director, iar apariția lor în companie a avut un început destul de modest: fie că au dorit un venit suplimentar, visau să călătorească sau să capete independeță financiară, ei au reușit cu succes să-și atingă scopul propus și chiar mai mult decît atît – să ajute și alți oameni să-și vadă visul împlinit.

N4

Este și cazul Veronicăi Golovatic, care a venit la Oriflame din întîmplare, deși avea experiență anterioară în domeniul financiar-bancar. A început munca ca un hobby, însă cu timpul a realizat că noul domeniu o pasionează și vrea să facă în el o carieră. Astfel și-a creat propria echipă în Ungheni: „Ca să ai succes trebuie să fii foarte responsabil – a spus Veronica cu entuziasm – să ai încredere în propriile forțe și-n oamenii care-ți sunt alături. O afacere de succes se bazează mereu pe oamenii care te urmează”. În acest an Veronica Golovatic a atins un rezultat important, obținând la eveniment două cecuri.

O adevărată surpriză pentru publicul adunat a fost show-ul auto, prezentat de  trei automobiliști, care nu s-au sinchisit să înscrie o serie de vitrajuri îndrăznețe în fața oaspeților, stârnindu-i-i aplauzele și admirația. Dar surprizele au continuat. Marea a fost mirarea, dar și bucuria publicului, când de la volanul uneia dintre mașini a ieșit colegul lor Gheorghe Balan, unul din omagiații serii care a atins rezultate notorii în acest an.

N5

Cireașa muzicală a serii au fost băieții din formația SunStroke Project, care cu piesa “Hey, mama!”, au încins ușor spiritele din sală și au provocat la dans chiar și pe cei mai exigenți invitați. Petrecăreții s-au distrat până târziu, celebrând cu echipa succesele și marcând noi orizonturi pentru a fi cucerite.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Cristina Aramă
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente