(VIDEO) Surprizele ascunse în meniul lui Tesla Model 3: O hartă a planetei Marte și o planșă de desen

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un oficial Tesla, aflat printre primii clienți ai noului Model 3, a dezvăluit o serie de surprize ascunse în meniul sedanului electric.

Tesla Model 3 se bucură de toată atenția presei de specialitate în ultimele zile. Livrarea primelor exemplare a generat un val de entuziasm și o mulțime de declarații ambițioase din partea fondatorului companiei, Elon Musk.
Se pare că nu doar Musk promovează modelul entry-level, ci și ceilalți oficiali Tesla. Steve Jurvetson, unul dintre membrii consiliului de conducere Tesla și unul dintre primii clienți ai noului Model 3, a publicat un scurt clip în care detaliează surprizele pe care le rezervă meniul sedanului electric.

Ca și în cazul celorlalte modele Tesla, meniul sistemului multimedia ascunde și câteva noutăți pe cât de nefolositoare, pe atât de amuzante. În meniul secret utilizatorii vor găsi o așa numită „hartă” a planetei Marte și statusul rachetei Space X care te va duce acolo. Folosind gesturile uzuale ale telefoanelor inteligente poți să mărești harta sau să o micșorezi, iar sistemul pare să ofere o putere de procesare foarte bună.

O a doua aplicație se vrea a fi un carnețel de notițe sau o planșă de desen. Șoferul sau pasagerul poate desena sau scrie pe ecranul generos, care se transformă astfel într-o uriașă coală albă virtuală. Este încă neclar dacă aceste notițe vor putea fi trimise pe telefon sau tabletă.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...