Principală  —  Ştiri  —  Justiție   —   CSM anunță concurs repetat pentru…

CSM anunță concurs repetat pentru numirea membrilor în componența Colegiului de evaluare a performanțelor judecătorilor

Ieri, 1 august a avut loc  ședința Plenului Consiliului Superior al Magistraturii. În urma acesteia au fost adoptate mai multe decizii, inclusiv aceea de a anunța concurs repetat pentru pentru numirea membrilor în componența Colegiului de evaluare a performanțelor judecătorilor și a Colegiului pentru selecția și cariera judecătorilor din rândul reprezentanților societății civile.

Astfel, plenul Consiliului Superior al Magistraturii a considerat eșuate concursurile pentru numirea membrilor în componența Colegiului de evaluare a performanțelor judecătorilor și a Colegiului pentru selecția și cariera judecătorilor din rândul reprezentanților societății civile. La acestea a depus actele un singur candidat. CSM  a anunțat concurs repetat.

Totodată, Consiliului Superior al Magistraturii a anunțat concurs pentru suplinirea funcției vacante de vicepreședinte al Judecătoriei Chișinău (sediul Rîșcani), judecător la Curtea de Apel Chișinău (3 posturi) și la Judecătoria Orhei (sediul Orhei – 1 post, sediul Șoldănești – 1 post, sediul Rezina – 2 posturi).