Un român de 33 de ani intenţiona să traverseze frontiera moldo-română cu un pistol nedeclarat şi fără acte de provenienţă

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un cetățean al României a fost depistat în punctul de trecere „Sculeni” cu armă și muniții, pentru care nu deținea acte de proveniență. În „apărarea sa”, şoferul de 33 de ani a declarat că nu ştia despre necesitatea declarării sau deținerii documentelor pentru acestea.

Ieri, în jurul orei 21:30, pe sensul de ieșire din Republica Moldova s-a prezentat un mijloc de transport de model Alfa Romeo, cu numere de înmatriculare românești, la volanul căruia se afla un cetățean al României în vârstă de 33 de ani.

În cadrul verificărilor de rutină, polițiștii de frontieră în comun cu inspectorii vamali au depistat ascunse, în portbagajul autoturismului, un pistol cu gaze calibru 6 mm, două încărcătoare, șapte butelii cu aer comprimat de marca ASG și o cutie cu 50 de bile de cauciuc. Pentru întregul arsenal de muniții șoferul nu avea acte.

În prezent cazul este investigat de către organul vamal, pentru a stabili toate circumstanțele, inclusiv aplicarea sancțiunilor prevăzute de legislație.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...