Motivul pentru care membrii familiei regale din Marea Britanie au mereu în valiză haine de culoare neagră

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Hainele Familiei Regale din Marea Britanie sunt întotdeauna adecvate pentru ocazie. Atunci când pleacă în vizite oficiale, membrii familiei regale trebuie să poarte în bagaj însă și haine închise la culoare.

Mulți oameni apreciază gusturile vestimentare ale familiei regale. Ducesa de Cambridge a atras de nenumărate ori atenția opiniei publice prin ținutele sale prefect alese întotdeauna pentru eveniment. Puțini știu însă că atunci când pleacă în deplasare, membrii familiei regale din Marea Britanie poartă haine de doliu în bagaj în cazul în care una dintre rudele sale moare, relatează Independent.

Ei se asigură astfel că atunci când se întorc acasă își vor manifesta respectul față momentul sumbru în care se află țara.

Această politică este obligatorie pentru toți membrii familiei regale din Marea Britanie care călătoresc în altă țară.

În 1952, regina Elizabeta II-a vizita Kenya alături de Prințul Philip, când a aflat că tatăl său, George al VI-lea, a murit. Regina nu a avut o rochie neagră în bagaj, ea fiind obligată să revină în țară în haine „nepotrivite”.

Atunci când a ajuns înapoi în Marea Britanie, i s-a adus însă o rochie neagră cu care s-a schimbat înainte de a ieși din avion.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...