(FOTO) „Trădător căutat! Mercenarii, afară de la Barcelona”. Mesaje anti-Neymar la Barcelona

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Transferul lui Neymar la PSG e doar o chestiune de ore/zile, iar fanii Barcelonei au simţit nevoia să se răzbune pe cel care a fost odată idolul tribunelor. Astfel, în preajma stadionului Camp Nou au fost lipite pe stâlpi sute de afişe în care brazilianul a fost numit trădător.

Deşi Barcelona este cu siguranţă unul dintre cel mai mari cluburi din lume, banii de multe ori primează. Este, se pare, şi cazul lui Neymar care preferă să plece de la echipa alături de care a câştiga Liga Campionilor la o formaţie care nu are nici pe departe istoria catalanilor. PSG însă a investit enorm în ultimul deceniu şi acum are o formaţie cu pretenţii, care poate lupta la cel mai înalt nivel.

Chiar şi aşa, catalanii nu pot digera o asemenea trădare, mai ales că vedeau în sud-american liderul echipei pe termen lung, după ce Messi se va fi retras. În consecinţă, sute de mesaje contra lui Neymar au fost limite pe stâlpii din preajma stadionului din Barcelona.

Trădător căutat” şi „Mercenarii, afară de la Barcelona„, au scris fanii catalanilor pe posterele care aminteau de Vestul Sălbatic. Fiecare mesaj a fost însoţit de semnul dolarului, „$”.

Altfel, Neymar trebuie să se întâlnească azi cu Nasser Al-Khelaifi, proprietarul echipei din Hexagon; el va semna o înțelegere cu Qatar Sports Investment, prin care va deveni ambasador al Cupei Mondiale din 2022. Acest lucru îi va aduce în conturi 300 de milioane de euro. Presa internaţională speculează că aceasta este doar o strategie prin care PSG încearcă să dribleze fair-play-ul financiar. Concret, cu banii primiţi, Neymar ar urma să-şi achite clauza de reziliere de 222 de milioane de euro, apoi va semna cu vicecampioana Franţei din postura de jucător liber.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...