Nae-Simion Pleşca, deputat ales pe lista PLDM, funcţie nouă la Partidul Democrat

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Deputatul Nae-Simion Pleşca, ales acum trei ani în funcţie pe lista Partidului Liberal Democrat din Moldova are o funcţie nouă. Cei drept, nu la PLDM, formaţiune pe care a părăsit-o alături de mai mulţi colegi de-ai săi, ci la Partidul Democrat. Astfel, Pleşca este noul preşedinte al Organizaţiei Teritoriale Ciocana a Partidului Democrat din Moldova.

Despre aceasta se menţionează într-un comunicat al formaţiunii care anunţă despre întâlnirea membrilor OT Ciocana cu preşedintele PDM, Vlad Plahotniuc, şi preşedintele Organizaţiei Municipale Chişinău a PDM, primul-ministru Pavel Filip. La şedinţă au participat membri ai PDM din OT Ciocana şi 150 de invitaţi, simpatizanţi ai PDM.

Şedinţa a fost deschisă de către noul preşedinte al OT Ciocana, deputatul Nae-Simion Pleşca, care a prezentat un raport pentru scurta sa activitate în această funcţie şi s-a arătat convins de faptul că organizaţia teritorială se va activiza, ceea ce se va reflecta şi în scorul electoral, atât la viitoarele alegeri parlamentare, cât şi la alegerile locale în capitală.

La final, preşedintele PDM Vlad Plahotniuc a înmânat carnetele de membru de partid mai multor persoane, care au aderat la formaţiune.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...