PSG vinde doi jucători înainte de a-l aduce pe Neymar

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Chiar dacă au găsit o modalitate prin care să dribleze regulile Fair Play-ului Financiar în cazul transferului lui Neymar, iar banii pe care urmează să îi ofere brazilianului nu ar reprezenta o problemă pentru șefii lui PSG, clubul parizian încearcă să-și echilibreze balanța înainte de venirea sud-americanului.

Astfel, vicecampioana Franței îi va ceda, mai mult ca sigur, pe Serge Aurier și Blaise Matuidi în această vară.

Fundașul dreapta ivorian este dorit de Manchester United, iar Goal.com a scris că cluburile s-au înțeles în privința sumei de 25 de milioane de euro, iar ”diavolii” au ajuns la un acord și cu jucătorul de 24 de ani.

Singura problemă o reprezintă însă interdicția jucătorului de a pătrunde pe teritoriu britanic, după ce a fost găsit vinovat de agresarea unui polițist francez, anul trecut. De altfel, din acest motiv, el a ratat și un meci al lui PSG cu Arsenal, la Londra, în UEFA Champions League.

Chiar dacă mutarea la Manchester United nu se va concretiza, șansele ca Aurier să rămână pe Parc des Princes sunt destul de meci, având în vedere că Unai Emery are alți doi fundași dreapta în lot – Dani Alves și Thomas Meunier.

În cazul lui Blaise Matuidi, mijlocașul de 30 de ani este dorit în continuare de Juventus. Vârsta acestuia i-ar putea împiedica însă pe parizieni să obțină o sumă însemnată pentru internaționalul francez.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...