13:24:52 29.03.2024
Stiri

Poliția sugerează că boxele cu scutece pentru liderul PPDA ar fi fost instalate de membri ai partidului condus de Usatîi: „Avem interceptări audio”

Politică 01.08.2017 13:41 Vizualizări6140 Autor: Ziarul National
Poliția sugerează că boxele cu scutece pentru liderul PPDA ar fi fost instalate de membri ai partidului condus de Usatîi: „Avem interceptări audio”


Șeful Inspectoratului General de Poliție (IGP), Alexandru Pânzari, sugerează că boxele cu scutece și pliantele denigratoare la adresa liderului Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, instalate și, respectiv, aruncate în centrul capitalei înaintea mitingului opoziției din 30 iulie curent ar fi opera unor membri ai partidului condus de Renato Usatîi.

„Grație măsurilor de prevenire, în posesia noastră au intrat mai multe materiale, printre care și interceptări audio. Este vorba despre discuții telefonice între Serghei Urechean și Serghei Dandara, membri și chiar lideri ai partidului condus de Renato Usatîi, Partidul Nostru. În noaptea spre 29 iulie, cei doi au vorbit despre organizarea unor acțiuni cu tentă de provocare ce urmau să aibă loc în noaptea precedentă protestului. Deocamdată, decurg investigațiile în baza probelor acumulate, ca să putem stabili ce punea la cale membrii PN”, a spus Pânzaru astăzi, într-o conferință de presă.

Potrivit șefului IGP, în dimineața protestului au apărut acele boxe pentru scutece, iar camerele de supraveghere au surprins trei indivizi care au făcut-o.

Alexandru Pânzari și-a exprimat regretul că Andrei Năstase, „fără să se documenteze”, a acuzat poliția că ar fi implicată în acest lucru, afirmând că oamenii legii „nu se vor lăsa atrași în jocuri politice” și vor continua să „asigure ordinea publică”.

Menționăm că Andrei Năstase a acuzat, ieri, conducerea Ministerului Afacerilor Interne că ar fi implicată în campania de denigrare a sa.

Partidul Nostru va susține în scurt timp o conferință de presă la acest subiect.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md