(foto) Sparkling Night: 3000 de oaspeți, 4500 de litri de vin spumant și amintiri magice pentru un an întreg

DSC_0473

Sâmbătă, 29 iulie, mai mult de 3000 de oaspeți au savurat o seară strălucitoare de vară, sub acompaniamentul muzicii magice și s-au simțit o parte a unei sărbători formidabile a vinului spumant.

Inaugurarea solemnă a evenimentului a fost marcată de deschiderea a două sticle de șase litri de vin spumant, care a fost servit tuturor doritorilor.

Chiar la intrare, fiecare oaspete primea câte șapte vauchere de diferite culori, care le permiteau degustarea gratuită de vinuri spumante Crisecco, Lacrima Dulce, Brut alb, Brut Rose, Alb și Rose Cricova 7 și Moldova Classic.

Toată seara pe scenă au strălucit și au creat o atmosferă muzicală magică Kaiser Band, Brio Sonores, The Electro-Acoustic Band NIKORASON’g, Dorel Burlacu Electroswing Project, și surpriza serii – Moldovan National Youth Orchestra.

De asemenea, toți oaspeții evenimentului au putut vizita absolut gratuit cea mai îndepărtată zonă a beciurilor Cricova – Zona de producție a renumitelor vinuri spumante Cricova – un adevărat regat subteran al acestui produs nobil.

Cele mai bune restaurante din oraș și-au unit ideile culinare creative și au răsfățat cu mâncăruri rafinate și gustări delicioase toți oaspeții.

Meniul seducător a fost însoțit de deserturi magnifice de la cei mai buni cofetari. Pere amețitoare în miere, căpșuni în ciocolată care se topeau în gură și înghețată delicioasă – un adevărat rai pentru amatorii de dulce!

La Sparkling Night, amatorii de spectacole astronomice au avut ocazia să urmărească unul dintre cele mai miraculoase fenomene astronomice anuale – ploaia de stele, numită și Perseide! În preajma stâncilor Cricova, cerul nocturn senin le-a permis sutelor de doritori să privească stelele strălucitoare la distanța unei mâini întinse!

Cel mai efervescent eveniment al verii a fost vizitat de 3.000 de oaspeți din toate colțurile Moldovei și chiar mai mult de două sute de oaspeți de peste hotare! Timp de o seară au fost deschise 6.000 de sticle și consumați 4.500 de litri de vin spumant, cele mai populare fiind Lacrima Dulce și Brut Classic Alb.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente